انواع استوپ درب شیشه ای
زیبایی منحصر به فرد درب شیشه ای برای استفاده در ساختمان های مختلف در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است , یکی از دلایلی رایج انتخاب این درب ها بخشیدن جلوه ای مدرن و کارآمد به ساختمان است , این درب ها برای نصب و اجرا نیاز به یراق آلاتی دارد یکی از آنها استوپ شیشه ای است , کاربرد انواع استوپ درب شیشه ای این است که عملکردی آسان برای باز و بسته کردن درب را فراهم می کند . استیل تندیس با طراحی و نصب انواع نرده شیشه ای و درب استیل در خدمت شماست . برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :
- استوپ درب شیشه ای چیست و چند نوع دارد ؟
- نحوه نصب و تعمیر استوپ درب شیشه ای
- مزایا و معایب استوپ درب شیشه ای
استوپ درب شیشه ای چیست و چند نوع دارد ؟
استوپ دستگاهی بدون برقی است که شیشه روی آن در قسمت پایینی درب نصب شده و هنگام باز شدن درب به صورت اتوماتیک بسته می شود , به اصطلاح به این درب ها خود برگردان گفته می شود , هنگام نصب درب های شیشه ای از استوپ شیشه سکوریت برای باز و بسته کردن آسان و ایمن درب ها استفاده می شود وظیفه استوپ روان کردن حرکت درب و بسته شدن آرام آن است .
انواع استوپ درب شیشه ای در برندهای مختلف پرشیا , میتسوبا , GEZE, DORMA ,ASSA ABIOY , و… طراحی می شود انواع این ابزاراز لحاظ مدل نیزبه طور کلی شامل دو نوع استوپ روکار و توکار است .
استوپ روکار :
از انواع استوپ درب شیشه ای , نوع روکار این محصول بوده که به صورت روکار و بدون نیاز به کندن زمین نصب می شود , در واقع از این نوع زمانی استفاده می شود که امکان قرار دادن استوپ در زمین و کندن آن وجود نداشته باشد , استوپ های روکار نیز خود به دو گروه سبک و سنگین تقسیم می شود که انتخاب هر یک به شرایط فیزیکی درب مانند وزن و ابعاد درب بستگی دارد .
نصب درب استیل با پنل شیشه سکوریت در تهران
استوپ توکار :
استوپ توکار یکی دیگر از انواع استوپ درب شیشه ای بوده و مناسب درب هایی است که تردد در آن مکان زیاد است , برای نصب این مدل نیاز است تا روی زمین جاسازی باشد , در مکان نصب به ابعاد قوطی استوپ در زمین برش داده می شود و قوطی در زمین قرار گرفته و استوپ داخل قوطی تعبیه می شود .
در مکان هایی با رطوبت بالای هوا یا محیط هایی که در زیاد در معرض شست و شو قرار میگیرد از این نوع استوپ استفاده می شود , داخل این نوع را با گریس یا روغن پر می کنند تا آب به درون آن نفوذ نکند زیرا آب در صورت نفوذ می تواند باعث پوسیدگی واشر استوپ شود.
استوپ هیدرولیکی , استوپ فنری , استوپ با قابلیت قفل شدن , استوپ دو سرعته و استوپ با قابلیت تنظیم دما از دیگر مدل های استوپ شیشه سکوریت است .
نحوه نصب استوپ شیشه درب
نصب و تنظیم استوپ درب شیشه ای کار چندان ساده ای نبوده و باید توسط افراد ماهر انجام شود برای این کار به دنبال شرکت های معتبر نصب درب شیشه ای باشید , نصب اشتباه باعث ایجاد صدا , نشت روغن و یا کاهش سرعت باز و بسته شدن درب می شود , با این حال برخی محدودیت های تعمیر این قطعه در خانه تنها از طریق روغن کاری با گریس یا پارافین امکان پذیر است .
نصاب درب شیشه ای استوپ مناسب را با توجه به وزن و عرض درب انتخاب کرده و موقعیت و اندازه گودال حفر زمین را تعیین می کند , سپس زمین را برش داده و گود کرده و قطعه سیمان را همراه استوپ در جای خود قرار داده و ثابت می کند در ادامه درب را روی استوپ قرار می دهد و موقعیت استوپ را داخل قطعه سیمانی تنظیم می کند در انتها سرعت بسته شدن و سرعت قفل را تنظیم کرده و محل گودال را می پوشاند و ثابت می کند .
تعمیر استوپ درب شیشه ای
تعمیر لولا یکی از اصلی مراحل تعمیر استوپ است که علامت خرابی آن شامل صدای غیر معمول در زمان باز و بسته شدن , بسته نشدن کامل درب و تکان های درب است , یکی از مهم ترین مراحل تعمیر این نوع درب شیشه ای رگلاژ لولا , استوپ و فریم درب است این کار تخصصی است و باید توسط تکنسین انجام شود .
مزایا و معایب استوپ درب شیشه ای
استوپ درب شیشه ای امنیت شیشه را در محل مور نظر تثبیت کرده و باعث می شود درب به شکل نرم , ایمن و آسان باز و بسته شود در رابطه با معایب آن نیز می توان گفت در صورتی که شما استوپ شیشه ای توکار را برای درب خود انتخاب کنید ممکن است در نصب و اجرای آن با مشکلاتی مواجه شوید زیرا نصب این مدل نسبت به نوع روکار کار سخت و دشواری است به همین دلیل توصیه می شود نصب آن را به افراد کار بلد بسپارید .